Trädgårdsservice

trädgård malmö

Trädgårdshjälp i Malmö med omnejd

Vi utför skötsel och underhåll samt anläggning av trädgårdsytor för företag, villaägare, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och kommuner. För oss så är det hög prioritet på service, effektivitet och noggrannhet, och du kan alltid förvänta dig ett trevligt bemötande!

Nardi Service AB hjälper er med stora och små förändringar till er trädgård. Vi går tillsammans med dig genom de ändringar som ni önskar.

I våra trädgårdstjänster ingår:

Gräsklippning med åkgräsklippare
Häckklippning
Kantklippning
Vertikalskärning
Plantering
Lövkrattning
Bortforsling av material
Högtryckstvätt
Vård av altan/gångar

Vår vision är att utföra trädgårdsrelaterade tjänster med ett personligt engagemang och ett yrkeskunnande som gör att varje affärsrelation blir återkommande. Vi strävar efter att vara lyhörda för våra kunders önskemål och vi har också ett mycket bra nätverk av underleverantörer vilket innebär att vi kan erbjuda våra kunder en helhetslösning.

Varför oss?
Registrerad för F-skatt
Registrerad för MOMS
Innehar ansvarsförsäkring

Många av våra tjänster ingår i RUT-avdrag. Avdraget gäller för privatpersoner och innebär att hälften av arbetskostnaden faktureras

Till trädgårdsarbete som ger rätt till rutavdrag räknas:
1. Häck- och gräsklippning samt krattning och ogräsrensning som utförs på tomt eller i trädgård i nära anslutning till bostaden.
2. Klippning buskar, vattning och gödning i samband med klippning och ogräsrensning, höstgrävning av land och omgrävning av kompost.
3. Arbetskostnad för bekämpning av mossa i gräsmatta oavsett om mossan bekämpas för hand, med maskin eller med kemiska medel.
4. Beskärning, fällning och borttagande av träd och buskar.
5. Röjning av sly, stubbfräsning och vedkapning.

Här nedan har du exempel på arbete som inte ger rätt till rutavdrag:
1. Planteringsarbeten eller anläggning av gräsmatta.
2. Anläggning, underhåll och reparation av murar, uppfarter, båtbryggor, staket eller trädgårdsgångar. Exempel på sådana anläggningsarbeten är sten- och plattläggning samt asfaltering.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert.
070 430 25 41
info@nardiservice.se

Vi har heltäckande ansvarsförsäkring hos Svedea. Skulle något olyckligt hända under arbetet på ditt hem/lokal så täcker vår försäkring eventuella kostnader som uppstår.
Att du som kund ska känna dig trygg med vår arbete är en hög prioritet för oss.

Keywords: trädgårdshjälp Malmö, gräsklippning malmö, trädgårdsservice, lund,

trädgårdshjälp malmö
Kontakta oss för en gratis offert.