SAVED – OM OSS

Om oss

Vi utför alla typer av städning / flytt samt trädgårdsarbete i Malmö med omnejd, både till företag och privatpersoner.

SAVED - OM OSS

Mer än 6 års erfarenhet

Sedan hösten 2014 när vi startade Nardi Service har vi hjälpt hundratals kunder med flyttstädning / flytt, kontorsstädning och trädgårdsservice i Malmö med omnejd.
Nardi service är ett familjeföretag som ger kunder vissa saker som är extra viktiga.
Det ena är Kvalitén på själva arbetet och det andra är Tryggheten med vem man släpper in i sitt hem/lokal.
Det tredje är Garantin vilket innebär att om kunden är missnöjd så kommer vi och åtgärdar det utan extra kostnad. Genom års erfarenhet har vi kunnat skapa strikta rutiner för att dessa krav ska uppfyllas.

Kunden ska vara nöjda och därför ger vi 100% nöjd kund-garanti och dessutom vi har låga omkostnader därför kan vi erbjuda er låga priser.

Vi har heltäckande ansvarsförsäkring hos Svedea. Skulle något olyckligt hända under arbetet på ditt hem/lokal så täcker vår försäkring eventuella kostnader som uppstår. Att du som kund ska känna dig trygg med vår arbete är en hög prioritet för oss.

Vårt uppdrag

Syftar till att vara en marknadsledande leverantör för städ och flyttjänster genom att leverera pålitliga, kostnadseffektiva lösningar till våra kunder

Vår vision

Vår vision är att alltid leverera kvalitetsarbete till konkurrenskraftiga priser, och vi ser till att alltid hålla det vi lovar.

Ägare

Våra värderingar

Vårt mål är att du som våran kund ska vara alltid nöjd.

nardi service ab

Kundorienterad

Vi betjänar våra kunder, på bästa möjliga sätt. Vi värdesätter deras feedback och vi använder den för att förbättra vårt arbete.

Miljövänligt orienterat

Vi väljer noga de bästa och mest naturliga rengöringsprodukterna som ger fantastiska resultat.

Expansion / tillväxt

Vi gör oss kända i samhället; vi skapar långsiktiga relationer samtidigt som vi ständigt expanderar. Därför tar vi alltid in fler människor som ska arbeta för oss.

Om Nardi Service

Tillhandahåller städtjänster/flytt för hem och kontor i mer än 6 år

Nardi Service är allmänt erkänt för sitt åtagande att betjäna sina kunder samtidigt som är vi miljövänliga. Vi har en historia av excellens och engagemang för våra kunder och erbjuder professionella och högkvalitativa städtjänster i Malmö med omnejd.

Tillfredsställelse garanterad!

Vi på Nardi Service är engagerade i att tillhandahålla städtjänster och flyttjänster för våra kunder i Malmö med omnejd..

Om du inte är nöjd med med vårt utfört arbete på något set, då är det bara att ringa till oss inom 24 timmar så kommer vi tillbaka och åtgärder det helt gratis. Detta gör att anlita Nardi Service är riskfritt. Våra anställda granskas grundligt genom vår stränga rekryteringsprocess, och var och en av dem går igenom vår utbildningsprocess.

Få gratis offert

SAVED - OM OSS

SAVED - OM OSS

Garanterat Tillfredsställelse

Vi på Nardi Service är engagerade i att tillhandahålla kvalitativa tjänster för våra värderade kunder över hela landet.

Ansvarsförsäkring

Vårt företag är helt försäkrade hos Svedea, vilket innebär att du kan ha det lugn när du anlitar oss.. Ansvarsförsäkring upp till 10 millioner SEK.

Vårt team består av fullt utbildade anställda

Det innebär att varje individ går igenom en grundlig urvalsprocess, och sedan är utbildad i varje av våra tjänster som vi erbjuder.

Ditt lokala företag

Du bör kunna njuta av lugn och ro genom att veta att ditt hem är i goda händer, samtidigt som du fokuserar på saker som är viktigare för dig.

Gratis offert på telefon eller e-post

Nardi Service är nyckeln till att hålla ett vackert hem samtidigt som du får mer tid för dig själv och de saker du älskar mest.

Vi garanterar kvalitet

Nardi Service strävar efter att tillhandahålla högsta kvalitet, service och värde till varje kund. Vänligen meddela oss om du inte är nöjd.

Contents