Flytthjälp

flyttfirma malmö

Dags att flytta och ni behöver en flyttfirma i Malmö som kan utföra flytt i hela Sverige samt utomlands?

Nardi Service hjälper er med allt som rör sig en flytt. Vi garanterar att du som vår kund får en snabb service med garanterat kvalitét till ett väldigt bra pris.
Vi erbjuder både fast eller pris per timme när det gäller flytthjälp.

Vi rekomenderar att ni bokar både flytt & flyttstädning i paket, då erbjuder vi rabatt och det blir mindre krångel för er eftersom man slipper ringa andra företag för att boka flyttstädning.
- Vi utför flyttningar över hela Sverige och utomlands.
- Vi utför allt ifrån små som stora privat eller företagsflyttar, stora som små bohagsflyttar, flytt av kassaskåp och piano, röjning&tömning av dödsbo, tunggodshantering/transport till flyttstädning och magasinering.
- Vi innehar yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och bohaget, personalen samt våra flyttbilar är försäkrade. Naturligtvis så är ert bohag fullt försäkrat i våra händer. Vi är försäkrade och följer strikta regler.
- Vi har rätt utrustning och kunnig personal för att säkerställa att du kommer fram till din nya bostad med ett leende på läpparna. Vi kan hjälpa till med allt från packning, flytt, uppackning samt flyttstädning.

Till företag:

Behöver ni flytta till ett nytt kontor, en ny våning eller en ny avdelning?
Då kan vi hjälpa er att underlätta processen. Hos oss på Nardi Service är det viktigt att ert flytt inte kommer i vägen av eran verksamhet, och därför lägger vi stor fokus på samordning. Förutom flytten kan vi även hjälpa till med montering, återvinning samt paketeringen för den smidigaste flytt upplevelsen.

Vi har heltäckande ansvarsförsäkring hos Svedea. Skulle något olyckligt hända under arbetet på ditt hem/lokal så täcker vår försäkring eventuella kostnader som uppstår. Att du som kund ska känna dig trygg med vår arbete är en hög prioritet för oss.

Kontakta oss:
Nardi Service
0704 30 25 41
info@nardiservice.se

Sökord: flytthjälp, FLYTTFIRMA MALMÖ, lund, skåne, moving company