Flytt i Malmö med omnejd

Flytthjälp malmö

Med Nardi Service är det enklare och bekvämare att flytta än någonsin tidigare

Dags att flytta och ni behöver en Flytt Malmö & Skåne som kan utföra flytt i hela Sverige samt utomlands med bra priser och god service?

Nardi Service hjälper er med allt som rör sig en flytt. Vi garanterar att du som vår kund får en snabb service med garanterat kvalitet till ett väldigt bra pris.

Vi erbjuder både fast eller pris per timme när det gäller flytthjälp.

Hos oss kan du boka både flytt och flyttstädning i ett paket. När du bokar paketet erbjuder vi 10% rabatt på både flytten och flyttstädningen och samtidigt blir det enklare för dig, då du slipper ringa och boka med två olika företag.

Vi utför även flyttningar över hela Sverige och utomlands.

Vi har rätt utrustning och kunnig personal för att säkerställa att du kommer fram till din nya bostad med ett leende på läpparna.
Vi kan hjälpa till med allt från packning, flytt, uppackning samt flyttstädning.
Nardi Service utför allt ifrån små som stora privat eller företagsflyttar, stora som små bohagsflyttar, flytt av kassaskåp och piano, röjning & tömning av dödsbo.

Vi samarbetar med företag som innehar yrkestrafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och bohaget, samt försäkrad personal och flyttbilar. Naturligtvis så är ert bohag fullt försäkrat i våra händer.

RUT-avdrag direkt på fakturan
Vi drar av 50% av arbetskostnaden direkt på fakturan och sköter sedan all administration och kontakt med Skatteverket. Det enda vi behöver för att kunna ansöka om RUT-avdrag och kunna få resterande del från Skatteverket är ditt personnummer.

Avbokningsregler
Avbokning kan göras tre arbetsdagar innan flytttillfället i annat fall sker full debitering. Avbokningar måste ske på vardagar och ska meddelas till kundtjänst per telefon eller E-mail.

Försäkringar
Vi har heltäckande ansvarsförsäkring hos Svedea. Skulle något olyckligt hända under arbetet på ditt hem/lokal så täcker vår försäkring eventuella kostnader som uppstår. Att du som kund ska känna dig trygg med vår arbete är en hög prioritet för oss.

Boka in din flytt
Kontakta oss för en gratis offert.
[contact-form-7 id="476" title="Kontakta oss"]

Flyttstädning

flyttstädning malmö

Vi utför flyttstädning i Malmö med omnejd till bra priser och garanterat kvalitet!
Vi lämnar 7 dagar garanti på städningen och åtgärdar omedelbart eventuella brister vid besiktningstillfället.

Boka in flyttstädning

Till företag:

företagsflytt malmöBehöver ni flytta till ett nytt kontor, en ny våning eller en ny avdelning?
Då kan vi hjälpa er att underlätta processen. Hos oss på Nardi Service är det viktigt att ert flytt inte kommer i vägen av eran verksamhet, och därför lägger vi stor fokus på samordning. Förutom flytten kan vi även hjälpa till med montering, återvinning samt paketeringen för den smidigaste flytt upplevelsen. kvalitetsflytt, möbelkillarna,
flytt malmö
Sökord: flytthjälp, Flytt malmö, lund, skåne, moving company, flyttfirma malmö pris

Contents