Flyttstädning

flyttstädning lund

Flyttstädning är mycket viktigt när man flyttar företaget, därför låt oss hjälpa dig med flyttstädningen.

För att göra sin flytt smidigare väljer de flesta företag att ta hjälp med flyttstädningen. Flyttstädning av kontor skiljer sig inte särskilt mycket åt från en vanlig flyttstädning. Det gäller fortfarande att alla synliga och osynliga ytor i lokalerna ska vara helt rengjorda och ingen kompletterande städning ska behöva göras över huvud taget.

Som vanligt med flyttstädning är det också så att det inte finns någon allmän måttstock på städningen. Exakt vad som ingår är en fråga mellan den som flyttar ut och den som flyttar in. I överlåtelsen har man därför vanligtvis en paragraf om flyttstädningen där man mer exakt går igenom alla detaljer.

Vi lämnar 7 dagar garanti på städningen och åtgärdar omedelbart eventuella brister vid besiktningstillfället.

Det finns olika uppfattningar om vad som ska ingå i priset på en flyttstädning. Det kan vara bra att veta följande: I våra priser ingår fönsterputs och städmaterial, är det mindre än tre mil, då ingår milersättningen i priset också.

Vi utför flytt inom Sverige och utomlands, kontakta oss för mer info!

 Garanti och priser
Vi lämnar garanti på vår flyttstädning. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss. Vi vill att du som kund ska känna dig nöjd.

Samtliga priser är inklusive moms. Priset “normalt skick” enligt uträkningen ovan gäller endast om det ej finns extra svårigheter som t.ex. nikotinfläckar, ingrodd smuts på golv, kök, badrum etc. I annat fall förbehåller vi oss rätten att ändra priset. Detta bedöms av personal på plats.

Inga kostnader tillkommer för material och framkörningsavgift.

 Reklamation
Ni har 7 dagar, (efter genomförd flyttstädning), på er att göra en reklamation. Om ni som kund själv åtgärdar fel innan Nardi Service kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning.

 Avbokningsregler
Avbokning kan göras tre arbetsdagar innan städtillfället i annat fall sker full debitering. Avbokningar måste ske på vardagar och ska meddelas till kundtjänst per telefon eller E-mail.

KEYWORDS: FLYTTSTÄDNING MALMÖ, FLYTTSTÄDNING LUND, OFFERT, PRIS, BILLIG, STÄDFIRMA